Mam d4d więc może się różnić ale w mojej jest przycisk od stabilizacji toru jazdy a w tych ogłoszeniach jest że maja a ja nie mogę tego dostrzec. Na pewno po przekręceniu kluczyka muszą zapaić się kontrolki żółte z symbolem poślizgu i TRACOFF . Zdjęcia zrobione dobrze . Zalecam ostrożność. Numer VIN niewiele pomoże nie wszystkie serwisy chcą pomóc. Byłem w Zielona Góra i musiałem wiechać na kanał to wtedy sprawdzili .Jeśli licznik jest po korekcie to nie ma mocnych na sprawdzenie przebiegu jesli nie była ASO . Moja była serwisowana tylko na gwarancji w Toyota poźniej dziura w historii aż do przyjazdu do Polski .
HeY
Nie bądz naiwny: nie znam handlarza uczicwego takich nie ma. po drugie niemiec nie odda ci tanio dobrego samochodu - sprawdz sobie na mobile.de ile kosztuje samochód od osoby prywatnej to się nieopłaca. Z książką robią nastęujące wały kupuja czystą książkę w salonie - kosztuje 20 pln i wbijają co chcesz. System vin z Polski nie obejmuje niemiec tam nie widac nic także Panowie głupoty piszą . Ja osobiście nie wierze w to że samochód po 9 latach prawie ma 109 tysięcy- bzdura. co do 2.0 benzyny jeżdżę takim i nie jest to samochód bez wad jak potrzebuje dodatkowych info na co zwrócić uwage napisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum