Wysłany: 2014-04-14, 18:45 [Avensis T27] Woda pod nogami pasażera.
Witam .Panowie mam problem ,a mianowicie jakiś czas temu zauważyłem ze pod dywanikami pasażera z przodu mam mokra tapicerkę i najczęśćiej po myciu auta w myjni automatycznej .Dostałem sie pod tapicerkę i zauwazylem tam biała plastikową rurkę w kształcie L z jednej strony polączoną czarna rurką wchodzaca jak by pod spod auta jak by to bylo jakies oprowadzenie tylko dlaczego z drugiej strony jak by od strony śrpdkowej częsci konsoli nic sie z nia nie łaczy??
Czyli muszę szukać tej pierwszej części wężyka ktora wchodzi ze srodka auta ciekawe co sie z nia stało może spadła z rurki tylko jak sie nogami tam mocno dotyka pod schwkiem. Dzieki wielkie za pomoc.
[ Dodano: 2014-05-04, 17:17 ]
Wie ktoś moze jak mozna sie dostać do poczatku tej rurki pod konsolą ? Czy ona wychodzi gdzies z jakiegoś skraplacza klimy czy moze z odpływu wody kratek w podszybiu ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum