Witam, mam Avke z 2005. Niestety jak to w nich bywa jakość światła jest słaba. Myślałem już o ksenonach, czy żarówkach led, że o H7 +150% nie wspomnę że już testowałem.
Wpadłem na temat regeneracji lamp od środka ( polerowane z zewnątrz już były ).
Tu moje pytanie. W dobrej i sprawdzonej firmie pełna regeneracja takiej lampy to koszt około 200 zł od sztuki. Natomiast zamienniki już lepszej jakości to koszt około 250 zł za sztukę.
Tu moje pytanie. Pchać się w regeneracje czy lepiej kupić nowy zamiennik? Ktoś już przerabiał temat? Pozdrawiam
Krepelek, jeśli masz same żarówki i chcesz zmienić na nieoryginalne jako ori niestety nie będzie legalne, w autach które mają fabrycznie zamontowane ksenony jest czujnik poziomu umieszczony nad tylną osią-jak załadujesz na maxa kufer i nie wypoziomujesz manualnie świateł-ten czujnik ma to zrobić jak zapomnisz aby nie oślepiać jadących z naprzeciwka w nocy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum