dla mnie to jakaś dziwna wersja ale w de takie możne się zdarzały...
silnik 1,8 z tempomatem ??? regulacja xenonów ręczna???jakoś mocno wytarty włącznik od świateł w porównaniu do kierownicy
dogrzewanie silnika w benzynce?? po zdjęciach komory silnika nie widać go, chyba że ktoś to bardzo mocno ukrył za silnikiem
trzeba by dokładnie obejrzeć czy to aby jedno auto jest
Witam. Tempomat jest, ksenonów nie ma na 100%, jest tak jak w mojej wersji tzw. pakiet zimowy: spryskiwacze reflektorów i podgrzewane siedzenia. Za 30 tys. możesz mieć już bardziej dopracowaną wersję po lifcie. Tę aukcję widziałem parę ładnych miesięcy temu, więc jakoś chętnych brak.
Dalej twierdzę, że nie ma, ale skoro niby ma ksenony i regulację ręczną to niezgodnie z prawem, bo do ksenonów potrzeba regulację automatyczną, żeby nie oślepiały. Najlepiej sprawdzić na kloszu jakie ma żarówki i po sprawie. Webasto też nie ma, bo nie jest to ogrzewanie na postoju, tylko w trakcie jazdy, podgrzewa się płyn chłodniczy i temperatuta silnika szybciej jest wyższa, fajna sprawa, ale myślałem, że tylko w dieslach...
Sam już sobie odpowiedziałeś. Chyba Niemiec nie bawił się w dokładanie ksenonów niefabrycznych, handlarz żeby ponosić kolejny koszty raczej też;-) Jak ma autopoziomowanie to powinna się kontrola zaświecić przy przekręceniu stacyjki. Zobacz ile podobne roczniki kosztują na stronie Toyoty, no chyba że wierzysz, że ma przejechane 60 tys;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum