Wysłany: 2010-07-19, 20:41 [Avensis T25] Gdzie znajdę KL_15 pod maską?
Witam,
właśnie sprawdziłem sobie sygnały w skrzynce bezpieczników pod maską (prawa skrajna) i stwierdzam że nie ma tam sygnału tzw. zasilania po stacyjce (KL_15). Chce zamontować sobie światła dzienne, ale nie chciałbym ciagnąć kabla z wnętrza samochodu. Gdzie moge odnaleźć taki sygnał pod maską?
Szkałem troche po forum. Znalazłem fajna instrukcje demontazu przedniego zderzaka ale nie znalazłem opisów montowania świateł dziennych. Właściwie tylko jedną:
http://www.avensisklub.pl/topics30/318.htm
Będę wdzięczny za pomoc!
Pozdrowienia,
Jacek
---------------------
Avensis T25 D4D-CAT z 2006
[ Dodano: 2010-08-27, 22:38 ]
KL15 - sygnał po stacyjce przeciągnąłem z kabiny samochodu.
No i w zalaczeniu efekt końcowy. Jeśli ktoś jest zainteresowany szczegółami montażu, proszę o kontakt na priv.
Witajcie !!! Własnie wróciłem od super macherka od elektryki , który znalazł === plus po stacyjce === pod maską AVICELKI w skrzynce bezpiecznikowej na jednej ze stópek jakiegoś przekażnika BOSCHA(jednego z dwóch tam znajdujących się). Podłączył światła zgodnie ze schematem z pudełka no i wszycho gra i buczy. Światła prezentują się bardzo ładnie wkomponowane w przedni zderzaczek !!!POZDRAWIAM MAMBULA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum