Witam wszystkich bardzo serdecznie. posiadam AVE 1.8VVTI 2007 r , sprowadzona z niemiec ,założyłem sobie switła dzienne LED ,ale nie mogę poradzić sobie z automatycznym włączączaniem switeł mijania .pozycja 0 a one nadal działają. dodam ze zadnego modułu nie znalazłem. CZY komuś udało się to cholerstwo wyłączyć ??? POZDRAWIAM
dzięki za odpowiedz ale chodzi mi o wyłączenie trybu skandynawskiego . w pozycji 0 automatycznie zapalają się światła mijania . a dzienne led mam firmy NOXON www.youtube.com/watch?v=tlrUhvJMxw4 i mam je podłączone . działają jak należy.
W niektórych modelach, za automatyczne światła, odpowiedzialny jest moduł DRL. Może u Ciebie jest podobnie. Masz dostęp do serwisówki (schemat instalacji elektrycznej) ?
niestety nie mam dostępu do schematu instalacji elektrycznej. w autach kupionych w polskim salonie jest podobno moduł. W moim aucie niestety nie namierzyłem .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum