Witam wszystkich, chciałbym zakupić T25 z 2007 r ale przebieg aż 352,000 km. Czego można się spodziewać? Ma nowe, oryginalne wtryskiwacze i był regularnie serwisowany. Może ktoś ma doświadczenia z takim autem o takim przebiegu? Dajcie znać...
Jeżeli to auto z Niemiec, czy Holandii to jak na ten rocznik to przebieg normalny. Większość ludzi kupuje właśnie z takim przebiegiem auta z tego roku, tylko skręcone na 175tys...
Diesle T25 po lifcie są nieudane. Poszukaj benzyny, najlepiej 1.8. Silnik 2.0 dużo przyjemniejsze w jeżdżeniu ale jest nie tyle awaryjny, co kłopotliwy - sondy Lambda i zbierający się nagar... szarpanie, check Engine itp... benzyna będzie dużo droższa.
Jedyny w miarę sensowny diesel w T25 do 2.0 1CDFTV na żeliwnym bloku 116Hp z tym że były one w wersjach przedliftowych i mają z reguły już ponad 400tys nalatane i więcej...
Jeżeli to auto z Niemiec, czy Holandii to jak na ten rocznik to przebieg normalny. Większość ludzi kupuje właśnie z takim przebiegiem auta z tego roku, tylko skręcone na 175tys...
Diesle T25 po lifcie są nieudane. Poszukaj benzyny, najlepiej 1.8. Silnik 2.0 dużo przyjemniejsze w jeżdżeniu ale jest nie tyle awaryjny, co kłopotliwy - sondy Lambda i zbierający się nagar... szarpanie, check Engine itp... benzyna będzie dużo droższa.
Jedyny w miarę sensowny diesel w T25 do 2.0 1CDFTV na żeliwnym bloku 116Hp z tym że były one w wersjach przedliftowych i mają z reguły już ponad 400tys nalatane i więcej...
A jak ma to być przedlift to z którego rocznika najlepiej msblondyn? 2006?
musicman62, ja mam poliftową T25 z salonu PL i przebiegiem 420'000km w silniku 2.0. Jest po wymianie uszczelki pod głowicą i planowaniu przy przebiegu 300'000km.
Jak kto dba, ten tak ma. Ja jestem zadowolony z wersji poliftowej i tego silnika. Jedynie przy 400'000km wymieniałem uszczelkę pod pokrywą zaworów bo się pociła. Więc dużo zależy od stanu samochodu, a nie przebiegu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum