Wysłany: 2010-05-24, 21:48 [Avensis T25] podświetlanie deski i światła z tylu
Witam. wsiadając dziś po raz kolejny do auta zauważyłem ze jak włączam światła do jazdy dziennej to deska nie przyciemnia się ani nie wyświetla mi się kontrolka że światła są zapalone, z początku mi to nie przeszkadzało ale wieczorem wsiadając do auta znowu było to samo (wiadomo samo się nie naprawi) ale zauważyłem również ze ani nie ma podświetlania tablicy oraz świateł z tylu (oprócz wstecznego, stopów i kierunkowskazów) dodam że światła przeciwmgłowe przód i tył również nie świeca i kontrolki od nich też się nie palą więc pozostałem ze światłami z tylu. Wiecie co to może być czy to bezpiecznik? czy jak tak to wiecie może który bo autko nie w Polsce kupione i nie rozumiem nic:P a bez świateł to tak ciężko jeździć
[ Dodano: 2010-05-25, 15:25 ]
Problem nie aktualny, wystarczyło zmienić bezpiecznik ale żeby dojść który to każdy po kolei wyciągałem jak komuś się zdarzy coś takiego to na samej górze po prawej stronie bezpiecznik:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum