Witam . mam takie pytanie od dwoch dni nie dziala mi spryskiwacz na szybye przednia nadmieniam ze nie mam Xenonow, lecz jesli zalacze spryskiwanie tylnej szyby to plyn leci lecz na przod nie czyzby Toyota miala dwie pompki czy to tylko wina przekaznika ktoregos? lecz ktorego, dziekuje za podpowiedz
ja mam dokładnie tak samo z tyłu leci z przodu nie i jak włączam spryskiwacz tylnej to słyszę jak procuje pompa a przy włączeniu przedniej szyby nic nie słychać , czy to możliwe że toyota ma dwa silniczki?
Witam koledzy mam taki problem, spryskiwacz na tylną szybę przestał mi działać. W związku z tym mam pytanie czy do tylnego spryska jest oddzielna pompka czy jedna obsługuje wszystko. Przedni sprysk jak i spryski na światła działają bez problemu, proszę o porady.
wyciaraczka z tyłu działa a pompki w ogóle nie słychać, skoro wycieraczka działa to obstawiam, że i bezpiecznik jest dobry. Trochę dziwne bo całkiem nie dawno wszystko działało a przez ten czas tylnego sprysku nie używałem.
we wcześniejszych autach wymieniałem takie pompki i one wszystkie zbytnio się od siebie nie różniły więc ASO niech sobie swoje pompki za 500 zł zatrzymają. Dzięki za porady, w wolnym czasie wezmę się za to, pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum