Typ: Inne
Silnik: 1.4 benzyna
Rok: 2000
Nadwozie: VAN
Wysłany: 2012-04-11, 12:12
Myślę, że mogły mieć różne wyposażenie zależnie od kraju. Różnice widoczne w chromowanym grillu , poduszkach w siedzeniach, ale posiadać powinno oznaczenie na klapie o linii.
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2012-04-11, 14:41
To raczej nie jest Terra. Widzę, że jest elektryczne składanie lusterek czego Terra nie ma.
Cytat:
PS. Terra nie posiadała również świateł przeciwmgłowych
Mam Terrę i mam światła przeciwmgłowe więc to chyba nie wyznacznik wersji.
Na pewno Terra nie ma klimatyzacji automatycznej i składanych lusterek.
Cytat:
Myślę, że mogły mieć różne wyposażenie zależnie od kraju. Różnice widoczne w chromowanym grillu , poduszkach w siedzeniach, ale posiadać powinno oznaczenie na klapie o linii.
Terra ma poduszki w siedzeniach i chromowany grill (to ma każda wersja), oznaczeń na klapie nie ma, tym bardziej silnik 1.8.
Sorki że właśnie tutaj pisze o tym,ale zauważyłem że ty właśnie to ująłeś na zdjęciu. Chodzi mi o chromowaną ramkę na konsoli biegów (zdj.ostatnie) czy ktoś może wie gdzie można ją kupić,bo swoja połamałem .
PS:Ładna ładna toyka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum