Wysłany: 2010-06-07, 15:47 [Avensis T25] Moja ślicznotka ;)
Witam Nareszcie znalazłem chwilę, żeby się pochwalić swoją Avką. Zakupiona ponad miesiąc temu od znajomego, więc znam historię auta. Cały czas serwisowana w ASO. Jedyna "stłuczka" o ile można to tak nazwać to miała zbitą tylną lampę przy cofaniu co akurat widziałem Wersja Terra, ale została zakupiona nowa kierownica skórzana no i podłokietnik bez którego byłaby straszna lipa Przebieg 176tys, zrobiłem nią 3 tys i teraz już mówię, że fajny samochód kupiłem. Muszę tylko inną antenę od CB założyć, bo ten bat trochę nie pasuje jej. Na koniec dodam, że oponki lato nowe Nokian a zima Kleber po jednym sezonie na stalówkach
To granat czy czarny bo ja już po całym dniu w robocie kolorów nie rozróżniam.Sam mam granat i nic tylko nie jezdzić i tylko myć....tak się brudzi.Jak spalanie....trasa,mieszany,miasto?
Czarna jest i jest to samo - tylko myć Spalanie na codzień pół miasto pół trasa mam średnio 7.5 max 8.5 ale to już naprawdę max. W trasie miałem 6.2-6.3 przy 120-130km/h
No to jednak moja 2,0 nie pali tak tragicznie w porównaniu z Waszymi 1,8 chłopaki.Pół miasto pół trasa...czyli codzienne dojeżdzanie do pracy 8 litrów.Trasa od 5,8 do 6,2.W scisłym mieście nie wiem jak i co bo w takim nie mieszkam
Pieter [Usunięty]
Wysłany: 2010-06-08, 09:23
pikna Avka - oczywiście czarny kolor dodaje jej uroku
co do anteny CB polecam Pirata magnesówkę - czarna, nie długa, ładnie komponuje się na aucie:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum