Wysłany: 2016-12-10, 15:40 [Avensis T25] AVENSIS T25 1,8 BEN
Witam serdecznie.. jestem tu nowy.. i nie zorientowany na tym forum jak i z autami Toyoty..
Chciałbym prosić was o poradę drodzy koledzy..
Otóż planuje kupić Avensis 2 z 2004 roku z silnikiem 1,8 benz.. z przebiegiem 103 tyś./km
Przebieg 100% realny.. 1 właściciel.. Chciałbym dowiedzieć jakie problemy nachodzą ten konkretny model... czy jednostka 1,8 jest godna polecenia... jak wygląda sprawa zawieszenia i elektroniki ?
Auto posiada jakieś często nachodzące bolączki i inne tego typu ? Serwisowanie jest dość problematyczne ??
Jakieś cenne porady co do tego auta ?? Będę wdzięczny za każdą opinie
Hej
Ja od miesiąca jeżdżę swoją Avka 1.8 tylko z 2006 po lifcie i wiem ze we wcześniejszych wersjach był problem z braniem oleju przez silnik i napewno jest o tym sporo na forum musisz tylko poszukać. Warto jeszcze dobrze sprawdzić podwozie bo lubi korodować i w przyszłości moze być problem. No i spalanie nie jest na najlepszym poziomie ale to juz z tym trzeba się liczyć a ja osobiście rozważam gaz ale to na początku wiosny dopiero.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum