Wysłany: 2011-02-08, 21:47 [Avensis T25] Moja pierwsza Toyota
Witam
moja Kawowa Pani w słusznej wersji SOL.
Motorek 1.8 VVTi , rok 2004 (chociaż Pań o wiek nie pytamy…)
Na razie zdjęcia „serwisowe” w zasadzie z oględzin przy kupnie, ponieważ nie kupiłem jeszcze myjki i czekam na wiosnę z cardetailingiem.
Koła na stalówkach a alusy robią już tup tup w garażu
Jeszcze nie, na razie jeździ jak jest. Olej był zmieniany we wrześniu 2010 + przegląd więc nie chcę tak szybko znowu zmieniać.
Kupiłem olej LM 4300 i płukankę i na przegląd jadę w czerwcu. Kaska tez odłożona, zobaczymy jak to wyjdzie.
Na razie samochód porządnie wymyty, odkurzony, czeka jeszcze na pranie tapicerki.
Kosmetyki chyba kupię po weekendzie majowym.
Do tych linek dochodzi prawdopodbnie uszkodzony silniczek klimy co objawia się turkotaniem pod deską, zobaczymy jak to się zakończy :lol:
[ Dodano: 2011-06-06, 08:25 ]
Witajcie
jako, że weekend był piękny więc cyknąłem kilka fotek Avce po drobnym showerze.
Nie jest super umyta, nawoskowana itp. Koła nie pociągnięte żadnym dressingiem, po prostu konkretnie odkurzona w środku i umyta myjką.
Niesety na karoserii jest masę rys, kropek aswaltu, ale niedługo się za to wezmę, chociaż niektóre rysy są za duże
Dodatkowo przepolerowałem miejsca pod klamkami, a dla zainteresowanych widok dywaników welurowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum