Wysłany: 2011-05-03, 09:12 [Avensis T25] Moja Toyotka T25
Witam,
jestem od niedawna forum. Trafiłem tutaj jak szukałem sposobu na odgrzybianie klimy w T25 (bardzo dobry tutorial). Trochę o samochodzie. Tytułowego Avensis'a mam juz 2,5 roku. Miałem wczesniej Nissana Primera P10 z 1996r i juz byl troche leciwy wiec postanowilismy z zoną zmienic auto. Nastawialismy sie na Passata lub Superba 1.8T ale po 3 miesiącach szukania kryteria: 1-szy wlasciciel, krajowy, serwisowany w ASO, sedan, w bardzo dobrym stanie i bezwypadkowy juz mi sie odechciewało. Podliczyłem sie raz jeszcze i stwierdziłem ze e pieniądze co odłożyłem na robienie od razu rozrzadu i innych rzeczy w w/w samochodach doloże i kupie Avensisa. I traf chciał ze znalazłem wlasnie Avensisa spełniającego w/w kryteria i kupiłem go w październiku 2008 r. I nie załuje tej decyzji. Jest to wersja wyposażeniowa SOL (nie będe wypisywał co ma) z silnikiem benzynowym (bo tylko i wylacznie taki wchodzil gre) 2.0 VVT-i . Od jakiegos czasu jestem zapalony na CAR Audio i juz praktycznie od 2 lat ciagle rzeźbie w samochodzie, zeby złapać "króliczka"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum