Wysłany: 2009-08-07, 23:36 [Avensis T25] 2.0 D-4 High (prestige) teraz D-4D.
Oto nowe fotki mojej Avki.
Wersja to High, tak zwała się w 2003/2004. Później bodaj od 2005 roku zmienili nazwę na Prestige. Tak przynajmniej w ASO mi mówili.
Jest to benzyna 2.0 D-4 na ówczesny czas maksymalnie wyposażona.
Skóra, xenon, wszelkie systemy, czujnik deszczu, podgrzewane wycieraczki, wszystko elektryka, tempomat, klimatronik, 17stki felgi, itd itp, nie ma sensu wymieniać.
gratuluję wyboru bo też mam takie cacko.
Trafiło mi się auto już z wymieniona szybą i nie wiem czy jest z podgrzewaniem bo to szyba z Pilkingtona. Nie działa to podgrzewanie wycieraczek po włączeniu przycisku i lusterko kierowcy tez się nie podgrzewa.
Mam pytanko jak rozpoznać czy szyba ma podgrzewanie i ewentualnie gdzie ma podłączenie.
nie wiem jak w toyotach ale w fordach widać bardzo cieniutkie nazwijmy to przewody myślę ze tu będzie coś podobnego,przypuszczam ze ten co ja wymieniał założył zwykła
Ja od 260tys km 2010 rok przez 9 lat posiadania T22 FL z silnikiem 1CDFTV przechodziłem w pierwszej kolejności sprzęgło przy przebiegu 310tys km w 2013 roku, sprężarkę i uszczelniacze zaworowe przy 320tys km w 2013, pompę wtryskową z zaworkami SCV przy 333tys w 2014 roku. To były najgorsze lata.... jeszcze w 2015 przy ok 345tys wymieniałem skrzynie ze wględu na kończący się 5 bieg. Tak poza tym co roku takie 1500zł w serwis to standard, ale obecnie mam już 407tys nabite.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum