Witam.
Na zdjęciach nie wygląda tragicznie, aczkolwiek nie wiem czy to światło, czy coś innego ale jak dla mnie coś jest nie tak z prawym przednim błotnikiem- nie gra mi za bardzo na tym zdjęciu, ale to tylko moja opinia. Zdjęcie komory silnika jest dużo za czyste- widać, że dokładnie wszystko było wyczyszczone a i można dostrzec, że wygłuszenie od strony grodzi jest częściowo odklejone. Ja kupując swoją u dealera wiedziałem, że jest od pierwszego właściciela i ma udokumentowany przebieg a jak ją oglądałem to wyglądała na auto normalnie eksploatowane (silnik nie myty i były wszystkie elementy w komorze silnika lekko przybrudzone tak, jak powinny być). Jeżeli ta też ma faktycznie przebieg z papierami, to zawsze możesz wszystko zobaczyć gdzie było robione i napisać maila do tej stacji i zapytać o faktyczną historię serwisową i ewentualne naprawy.
Pozdrawiam
_________________ Tooyootaa - that's make a difference
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum