Wysłany: 2010-09-27, 15:52 [Avensis T25] TERRA i światła przeciwmgielne
Koledzy, jako że miałem zdjęty przedni zderzak odkryłem, że są za nim ukryte jakieś kable z kostkami (see foto). Czy to są kable do halogenów przeciwmgielnych? A jeśli tak, to co muszę jeszcze (oprócz lampek, maskownic, przełącznika i przekaźnika) dorobić?
[ Dodano: 2010-10-03, 20:19 ]
Nikt tego nie przerabiał?
Podłączę się do tematu z pytaniem i prośbą o podpowiedź.
Zamontowałem w swojej AVE halogeny nie posiadała ich jak ją kupiłem
Dane:
1. Halogeny podpięte w złącza jak widać u kolegi na zdjęciach.
2. Bezpiecznik od przednich lamp były zamontowane (bezpiecznik nr 35 według instrukcji oznaczony FR FOG 15A) - sprawdzony jest ok
3. Wymieniłem manetkę przy kierownicy w której jest włącznik do halogenów z przodu i tu pojawił się problem:
- manetka nie włącza tylnego ani przedniego światła przeciwmgielnego stąd pytanie czy taki zabieg w ogóle jest możliwy czy też ważne może jest samo złącze do manetki i ilość kabli, pod spodem fotka złączki mojej z manetki która nie ma włącznika przednich halogenów jak ktoś może sprawdzić czy z włącznikiem jest tak samo (pomysł jeszcze że kupiona manetka jest wadliwa)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum