Chce kupić to autko. Proszę o opinię. Auto sprowadzone z Włoch 3 lata temu. Szyby oryginalne. Podobno sprzęgło do wymiany. Według sprzedawcy dwumas ok. Chcę zabrać auto do ASO na sprawdzenie. Proszę o wasze opinie.
Zdjęcia słabe.Moim zdaniem kierownica i fotele wskazują na większy przebieg.Brak emblematów na tylniej klapie,sugeruje malowanie.Właściciel chyba jakiś flejtuch,kto tak przylepia nalepkę na szybie? Jeżeli się zdecydujesz na zakup,nie zgadzaj się na zaniżenie ceny na umowie,oraz wpiszcie na niej przebieg samochodu.
Ja swój np kupiłem w szwecji prze 190tys km przejechane i flejtuch w środku że tragedia była .Siedzenia z zaciekami po poprzednim praniu kierownica przetarta syf w bagażniku fotel kierowcy z 2 dziurkami od papierosów małe wgniecenia na karoserii,przód od kamyków poobijany,ale pranie tapicerki malowanie maski,zderzaka i auto całkiem całkiem się prezentuje. Najważniejsze według mnie to aby silnik i nie kręcony przebieg aby były w ok a tapicerkę to można wyprać u specjalisty i bd na długo auto służyło.A co do opinij auta to muszą większy znawcy tematu udzielić opinij.
W toyodiy możesz znalezc sobie tylko części po numerze OE...jeśli auto z PL salonu to uderz do jakiegos ASO Toyoty...może cos Ci powiedza...aczkolwiek nie muszą.
Krzysztof83 [Usunięty]
Wysłany: 2013-02-18, 20:56
zadzwoń do aso, próbuj dzwonić do kilku i podawaj vin, może w którymś ci powiedzą, co i kiedy z tym autem było robione. Powiedz, że właściciel udzielił zgody na podanie informacji o samochodzie, bo podał Tobie nr Vin, ale masz do niego pół Polski do przejechania i wolał byś się najpierw upewnić, czy warto jechać.
Ja podobnie jak kolega "kokomo666" sądzę po kierownicy, że auto może mieć wyższy przebieg- jakoś tak mocno się świeci, jakby powycierana była.
Dzwoniłem do ASO w Krakowie. Jestem umówiony na przegląd w sobotę, koszt 350zł. Przez telefon nic mi nie powiedzieli, potrzebują skan dowodu rejestracyjnego. Autko jest 7km od ASO. Wiem że wtryski lepiej sprawdzać na zimnym silniku.. W ASO proponują zostawić auto dzień wcześniej w serwisie ale niestety nie mam takiej możliwości. Zobaczymy co powiedzą.
Najbardziej interesują mnie opinie na temat wtrysków, sprzęgła i turbiny. Na co mam jeszcze zwrócić uwagę (zapytać w ASO)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum