gladky75, u mnie również potrafi zaparować tylna w sedanie.
Nieszczelność od strony bagażnika. Teraz mgła, wilgoć, później ciepło i taki efekt.
Nie przychodzi mi nic do głowy jak tego uniknąć. Od środka na spinki wyjmuje się plastik z żarówkami. Nie uszczelnisz go przecież bo nie ma jak.
_________________ Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Avensisklub.PL. Ps: Polecam: iParts.pl
Właśnie dzisiaj wymontowałem tylną lampę, i byłem zdziwiony prostotą jej montażu, po rozebraniu zauważyłem, że uszczelka znajdująca się na lampie jest wykonana z gąbki, była ona mokra od spodu, dodatkowo cała była zalepiona kurzem, a nawet piachem, wyczyściłem to i zamontowałem lampę.
Zobaczymy czy to trochę pomoże, uniknąć parowania, myślę, że zebrany przez lata kurz i pył spowodowały, iż łatwiej zbierała się tam wilgoć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum