Obejrzyjcie ten filmik i powiedzcie co o tym myślicie. A może ktoś robił coś takiego i wie jak się za to zabrać lub może podać instrukcję albo wykonać coś takiego i podpowiedzieć innym.
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan Pomógł: 5 razy Dołączył: 06 Maj 2010 Posty: 65 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-09-27, 18:27
Myślę, że nie ma znaczenia czy lampy są tradycyjne czy xenonowe. Problemem jest przeżucenie kierunków w postaci diod w niezagospodarowane boki kloszy a w miejsce kierunkowskazów umieszczenie jakichś żarówek diodowych.
Może ktoś pokusi się o wykonanie czegoś takiego i pochwali się owocami swojej pracy. Moim zdaniem wygląda to znacznie lepiej niż diody montowane na dole zderzaka.
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 30 Maj 2010 Posty: 23 Skąd: Konstancin- Jeziorna
Wysłany: 2010-12-19, 17:46
Widziałem ten filmik juz jakis czas temu i od tego czasu ta myśl nie daje mi spokoju a co myślicie żeby w niezagospodarowane boki lamp (tam gdzie na filmie ma kierunki ) dac ledy SMD do jazdy dziennej ? fakt jest to z boku lampy, ale podobnie ma chyba opel insignia na bokach lamp, wiadomo ingerencja w lampy grozi utratą homologacji , ale ....coś za coś sądze że nie zagrozi to innym uczestnikom ruchu drogowego tak jak np xenon za 120zł z alle...o
pozdrawiam i czekam na dalszy rozwój tematu
_________________ CZĘSCI AVENSIS T22 1.8 NA CZESCI .Pomogę forumowiczą z okolicy , wymiana klocków, tarcz, oleje, filtry .....podłaczenie pod komp, (interfejs ELM) zapraszam do mnie. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum