Panowie pytanko mam opadł mi z jednej strony przedni zderzak na wet nie wiek kiedy to się stalo ktoś wie jak to jest zamontowane? Dużo z tym roboty by go umocować na miejsce? Gdzie szukac śrub żeby czegoś nie połamać pozdrawiam
Zderzak masz w samym rogu mocowany wkrętem do błotnika (od spodu przy krawędzi nadkola) oraz dodatkowo przy pomocy listwy biegnącej od lampy do krawędzi nadkola mocowanej do błotnika, w którą zderzak jest wciśnięty (zatrzaski).
ile wisi? nie rozumiem, bo nie widzę co dokładnie z nim jest bez żadnej foty. ustaw zderzak rowno i docisnij z boku, powinien wskoczyc w zatrzaski na listwie.
cześć, napisz coś więcej jak naprawiłeś wypadający zderzak, bo u mnie podobny problem. Z jednej strony odchodzi od nadwozia i nie wiem czy to tylko urwane zatrzaski czy jeszcze jakieś inne mocowanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum