Amortyzatory z przodu proszą się o wymianę więc standardowo udałem się do przyzwyczajonego serwisu na Leszczynowej w Szczecinie. Wycenili mi wymianę amortyzatorów plus gumowe osłony i coś tam jeszcze gumowego na 1200zł.
Powiedzcie mi czy cena jest ok czy to gruba przesada? Bo na allegro znalazłem KYB amorki przód z gumami w komplecie za niecałe 600zł co mnie zgasiło.
Jeżeli to przesada to może podał by ktoś namiary na jakiś lepszy zakład w Szczecinie, który solidnie by mi jeszcze przetrzepał auto. Z góry dzięki pozdrawiam
_________________ Obecnie: Toyota Avensis Kombi D-4D 2,0 116KM (1CDFTV)
Typ: Audi
Silnik: Inny
Rok: 2016
Nadwozie: Inne Pomógł: 4 razy Wiek: 53 Dołączył: 28 Wrz 2012 Posty: 134 Skąd: wrocław/sobótka
Wysłany: 2013-03-28, 19:52
amorki mam po 265 kyb334815(16) z ic + zestaw osłon kyb910049 też z ic i robota 200 teraz tylko dodać i jest koszt wymiany amorków,mozna to zrobic taniej, kosztem jakości części,ale nie polecam kyb to bardzo dobry wybór moge wysłać koszt do 40 zł pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum