Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan
Wiek: 48 Dołączył: 05 Mar 2011 Posty: 26 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2012-03-30, 20:11 [Avensis T25] Oleje Quaker State
Czołem. Chciałbym sie zorientowac was czy macie jkies doswiadczenia ztym olejem ? czytałem i słysałem se jest to jeden z lepszych oleji naświece choć mało znany :->
Olej znany w USA.W Polsce mało.Kiedyś używałem go w motocyklu Harley i był ok.W swoich autach od paru lat używam Total i nie narzekam.Dobre parametry,dobra cena.
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan
Wiek: 48 Dołączył: 05 Mar 2011 Posty: 26 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2012-05-03, 08:44
Sorki ze dopiero teraz odpisuje od wymieny zrobilem na tym oleju cośponad 2 tyś. i wrażenia sa bardzi dobre bo silnik pracuje ciszej a sam olej nie brudzil sie tak szybko. Mam też wrażenie ze silnik ma jak by wiecej mocy :-> olej ten ma tez jakies dodatki polepszajace osiagi myjąco jakies tam :lol: dokladnie nie napisze bo na opakowaniu jest tylo po angielsku bo to 100% orginał. Faktem jjest ze u nas jest prawie w ogóle nie znany kiedys uzywałem go w poprzednim aucie i tez bylem zadowolony. Cenowo wycodzi pdobnie jak inne oleje dobrej marki. Polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum