Wysłany: 2026-02-12, 09:43 [Avensis T27] Scaner/program/komputer diagnostyczny pod andr
Cześć. Przeszukałem fora ale jedyne co znalazłem to starocie sprzed kilku lat i nie do końca na temat.
mianowicie aktualnie jaki program pod android, komputer diagnostyczny do Avensi 2.0 d4d 2012 r czyli jeszcze toyota, żebym mógł zdiagonozować autko i lub przeprowadzać różne procedury i konfiguracje. Ogólnie na forach fejsa polecany jest car skaner ale tylko do diagnostyki i odczytu błędów, szukam czegoś bardziej rozbudowanego.
Pozdrawiam Kiersnowski Artur
Typ: Avensis T27
Silnik: 1.8 Valvematic
Rok: 2009
Nadwozie: Wagon Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Maj 2020 Posty: 294 Skąd: Kraków
Wysłany: 2026-02-26, 12:54 Re: Scaner/program/komputer diagnostyczny pod andr
Kiersnowski Art napisał/a:
Cześć. Przeszukałem fora ale jedyne co znalazłem to starocie sprzed kilku lat i nie do końca na temat.
mianowicie aktualnie jaki program pod android, komputer diagnostyczny do Avensi 2.0 d4d 2012 r czyli jeszcze toyota, żebym mógł zdiagonozować autko i lub przeprowadzać różne procedury i konfiguracje. Ogólnie na forach fejsa polecany jest car skaner ale tylko do diagnostyki i odczytu błędów, szukam czegoś bardziej rozbudowanego.
Pozdrawiam Kiersnowski Artur
android tak?
Lunch
Otofix
Autel
itd itp
a jesli marzysz o szpeju za stowke to marz nadal
[ Dodano: 2026-02-26, 12:55 ]
AVE-Stachu napisał/a:
Witam .Jakie sa zarowki podswietlania tablicy rejestracyjnej w liftbacku?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum