Wysłany: 2016-04-27, 10:43 [Avensis T25] Srebrny Parowóz :)
Siema witam, . oto krótka historia tego oto pojazdu
Auto kupione w niemieckim salonie przez polskiego Hansa, Polski hans w 2006 roku wraca na ziemie odkupione, serwisuje auto w jednym serwisie , mianowicie Opole. W aucie zaczyna szwankować DPF 2015r. zostaje bidulka wystawiona na tablice za śmieszne pieniądze . Jadę zadowolony po piękne auto ! z bogata historią serwisowania !
myśle sobie wtedy "Złapałem Pana Boga za Kolano" 3 godziny potem "takiego wała kufa"
do rzeczy oto piekne zdjęcia prosto z ogłoszenia olx (mojego) Bidulka przekonała mnie do siebie (jak na razie ) jest kilka rzeczy ,które chciałbym zmienić, ale na razie musi zostać tak jak jest. może nie jest super bogata, ale też nie jest zajechańcem od Miecia z komisu.
Cała powłoka lakiernicza oryginalna
od czasu robienia zdjęć trochę się pozmieniało. Zmiany może i nie są super widoczne ale jednak:-Wyprane wnętrze -głośniki wstawione od forda mondeo mk4, - montaż adaptera czincz, - montaż skrzyni bassowej+wzmacniacz, - polerka całego auta+lampy najlepsze zostawiłem na koniec DPF ! przez pierwsze 2 miesiące zastanawiałem się jak obejść problem bez wielkich nakładów $$$$. 1 krokiem wyło nawiercenie całego dpfa (zwiększylem przepustowość) trochę pomogło jednak avka dalej wybierała papieża====>kolejne 3 miesiące postanowiłem zrobić mostek na wtyczce od 5tego wtrysku, tak aby komputer nie wywalił DTC. i tak jeździłem sobie aż do zeszłego piątku (wyjazd nad morze) Toyka przestała się zbierać, od razu wiedziałem że mój stary kolega upomina się o zainteresowanie, no cóż, garaż/klucze jedziemy z koksem, 15 minut roboty i dpf znowu pięknie kopcił. w tym tygodniu dpf się wytnie, wrzucę emulator i to będzie koniec mojej przygodny z dpnr'em Chciałbym zmienić podświetlenie zegarów, wrzucić grzane fotele, wygłuszyć wnętrze(w trakcie prac) oraz przyciemnić szyby, to by było chyba tyle z wymagań (jak na razie)
[/list]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum