Typ: Inne
Silnik: 1.6 16V benzyna
Rok: 2020
Nadwozie: Inne Pomógł: 37 razy Wiek: 53 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 408 Skąd: dd
Wysłany: 2009-12-11, 22:45
witaj - mam linki do tego na swoim kompie prv - z tym że teraz jestem poza domem - jeśli możesz poczekać do poniedziałku to mogę Ci to udostępnić na pw albo podesłać na maila, e-disk czy jakoś tak
Generalnie jet to tzw. "książka warsztatowa" dla ASo - fakt w jęz angielskim - ale mam nadzieje że to Ci nie przeszkadza
Ostatnio zmieniony przez matti 2009-12-12, 13:08, w całości zmieniany 1 raz
I ja się chętnie podłączę do prośby
W mojej t25 kiedyś był zainstalowany zestaw głośnomówiący i mam teraz jakieś poobcinane i nieopisane przewody. Chciałbym jakoś zorientować się co to jest i czy można je jakoś użyć.
_________________ ..kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje...
Nadwozie: Inne Pomógł: 37 razy Wiek: 53 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 408 Skąd: dd
Wysłany: 2009-12-15, 15:22
znalazłem - tylko że jest to obraz płyty do wypalenia i ma prawie 300 MB - raczej nie da się tego wrzucić do ściągnięcia standardem
Może ma ktoś ftp-a do udostepnienia to tam można podrzucić
Wysłany: 2010-01-07, 00:10
sorki za brak aktywności - ale przez okres okołoświąteczny i utrudniony dostęp do kompa w tym czasie jakoś mi post z namiarami na ftp-a "umknął w ferworze walki"
udało mi się przed chwilą zabić na ftp-a podanego przez moonmark-a i zacząłem transfer obrazu iso serwisowej (do wypalenia w Nero, lub podgląd przez virtualny dysk np Daemon Tools Lite)
płytka odpala się jako strona www w przeglądarce (IE, u mnie np na firefoxie nie poszło, nie wiem jak opera) - tam z menu wybieramy interesujący nas temat i w oknie głownym dostajemy otwarty w przeglądarce odpowiedni plik .pdf pobrany z bazy na płycie.
na razie to tyle
udało się przesłać,
prosiłbym zwrotnie o info czy udało sie Wam ściągnąć i "odpalić"
(+ ew. jeśli tak to może jakieś "pomógł" :lol:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum