Wysłany: 2014-02-09, 11:33 [Avensis T22] Stuki z tyłu w zawieszeniu
Witam wszystkich, sprawa wygląda tak.
AVE kombi t22, na 80% te stuki to łącznik stabilizatora jeśli ktoś ma duże doświadczenie i uważa ,że co innego po jednej stronie ( lewy tył) może na każdej dziurze tak tłuc to chętnie posłucham. A jeśli to faktycznie łącznik to mógłby ktoś doradzić jakiej firmy najlepiej kupić ,żeby zachować równowage jakość/cena ? Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc
Tzn jak napisałem, to zapewne łącznik bo tak obstawiliśmy na podnośniku kiedyś z kolegami, tylko pytam jaki najlepiej kupić żeby nie poleciał za szybko i żeby też nie wydać za dużo
Tzn jak napisałem, to zapewne łącznik bo tak obstawiliśmy na podnośniku kiedyś z kolegami, tylko pytam jaki najlepiej kupić żeby nie poleciał za szybko i żeby też nie wydać za dużo
Trzeba wiedziec na sto proc a nie obstawiac ale skoro obstawiles i jestes pewny to wymien odrazu dwie strony .
Tylko sprawdzone i dobre firmy jak nie chcesz zaniedlugo robic drugi raz ,ja bym szukal lemfordera lub meyle hd
bardzo częsta usterka to wyrywane górne gniazda amortyzatora. do wymiany trzymanie amortyzatora u góry, lepiej zrobić bo jeśli to to i się wyrwie to koniec jazdy tylko laweta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum