Witam.
Założyłem nowy temat ponieważ nigdzie nie mogę tego znaleźć...Chodzi mi o to jak są podłączone przednie głośniki w mojej t25. Planuję wymienić zestaw z przodu (tweetery i woffery) w związku z tym mam pytanie do użytkowników, którzy wymieniali:
1. Czy sygnał źródłowy z radia idzie bezpośrednio do tweetera, i idzie potem z niego do woffera?
2. Czy sygnał idzie może bezpośrednio z radia na tweeter i drugi sygnał z radia na woffer?
3. Jak najlepiej wygłuszyć drzwi? Posiadam też maty wygłuszające z vibrofiltrem.
Dodam iż posiadam już głośniki 2-drożne odseparowane JBL ze zwrotnicami pod 160mm oraz redukcje do drzwi. Radio nieoryginalne na androidzie 2din z nawigacją i zestawem głośnomówiącym. Prosiłbym o odpowiedź. Jeśli temat był już gdzieś był poruszany, także o odesłanie linkiem do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum