Wysłany: 2016-12-23, 16:05 [Avensis T25] Avensis T25 - Problem z elektryką
Witam
Przy wymianie żarówki oświetlenia wnętrza bagażnika nastąpiło zwarcie. Przejrzałem wszystkie bezpieczniki, następnie każdy bezpiecznik na chwilę podmieniłem z nowym bezpiecznikiem. Sprawdzenia dokonałem we wszystkich trzech skrzynkach z bezpiecznikami, 2 w silniku, 1 w środku. I nic, nadal, nie pali się oświetlenie bagażnika, wnętrza samochodu, oświetlenia w drzwiach przednich i co uruchomienie silnika kasuje się komputer pokładowy.
Widziałem już podobne tematy na formu, ale każdemu pomagała wymiana bezpiecznika, u mnie to nie działa. Nie wiem już gdzie szukać usterki, proszę o pomoc.
Tą skrzynkę w środku zlokazlizowałem, sprawdziłem wszystkie bezpieczniki ze skrzynek 2, 3, 5.
[ Dodano: 2016-12-25, 14:38 ]
Problem rozwiązany, zlokalizowałem tą skrzynkę, w ogóle nie mogłem jej znaleźć.
Poniżej fotka z lokalizacją tej skrzynki, jest pod plastikową, czarną zaślepką. Zdjęcie robione od spodu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum