tylko nie wiem czy jest sens jechać i oglądać. Rodzice mają dokładnie taką samą nawet przebieg taki sam i w tamtym roku zapłacili dużo więcej. Cena tej wydaje mi się troszkę niska, ale jak mówiłem ja się na tym nie znam. Jeździ mi się super tym autkiem i rozglądam się za czymś takim. Bardzo proszę o opinię tych którzy się na tym znają więcej niż ja.
Cena bardzo podejrzana. Ja za swoją niedawno dałem ponad 10tys. więcej. Jakość zdjęć tragiczna. Widzę, że dodana jakaś dziwaczna nawigacja a klima ręczna, nawet nie ma świateł przeciwmgielnych a szyby z tyłu na korbkę, uboga wersja. Odpuść sobie.
Cena faktycznie dość niska. Stacja multimedialna raczej oryginalna nie jest. Wersja podstawowa w kilkuletnim aucie ma swoje plusy - mniej elementów wyposażenia które mogą się zepsuć, a jak się zepsują to przeważnie są łatwiejsze w naprawie. Można auto zabrać na porządny przegląd mechaniczny i blacharski i dowiedzieć się co nieco o nim, tylko zawsze wiąże się to z kosztami.
Może auto ma już prawie na ukończeniu sprzęgło i wtryski i stąd ta cena, albo jest nieudolną przekładką z anglika, albo miało dość poważną kolizję i zostało zrekonstruowane w stylu "aby Polska nie zginęła" i ktoś buja się juz któryś miesiąc i zniża cenę. Żaden handlarz nie sprzeda auta po kosztach - musi być w nim jakiś feler...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum