Chciałbym je obejrzeć, ale czy warto???Proszę o wasze opinie. Nigdy wcześniej nie jeździłem dieslem, ale słyszałem że bardzo długą się grzeją w zimę czy to prawda???Jaki mniej więcej czas bądz przebieg żeby zaczęło ciepło lecieć w kabinie. Do pracy mam tylko 5km więc daleko to to nie jest. A z tego co słyszałem to benzyniaków w ave nie wolno gazować.
http://otomoto.pl/toyota-...-C28816719.html
Proszę używać prawidłowego nazewnictwa tematów oraz predefiniowanych tagów (0x4B25A)
Witaj.
Obejrzeć zawsze możesz pojechać jeżeli nie masz za daleko.
Z tego co widać na zdjęciach, to nie podoba mi się maska przednia. Ma jakieś dziwne przebarwienia. Z tyłu na środku zderzaka to chyba jakiś czujnik parkowania zamontowany jest według mnie- ale jeżeli już to dlaczego tylko jeden?? No i szczyt wszystkiego to już według mnie ta plastikowa płetwa na dachu- jak dla mnie to pasuje tu tak, jak świni kamizela, ale to tylko moja opinia.
Ze środka to natomiast to stan plastików z przodu budzi zastrzeżenia jak dla mnie- linia schowka nie dochodzi tak, jak potrzeba. Poza tym widać, że plastiki przed przednim pasażerem są ostro pobrudzone i przebarwione.
To samo siedzenia. Nie mówię, że utrzymanie czystości jest bardzo proste na naszych ciemnych szmateksowych obiciach, ale tutaj widać że były ostro pozalewane siedziska (strach pomyśleć, co tam się działo) a i z tyłu tez widać, że są plamy.
Pozdrawiam
_________________ Tooyootaa - that's make a difference
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum