witam , chciałbym się pochwalić swoim nowym nabytkiem < avensis full presige navi gold > ma wszystko co się dało włożyć + navi , podgrzewane skóry, tempomat , wykończenie w drewnie, przyciemniane szyby , zabespieczenia itp i itd.... dołańczam kilka fotek: :lol:
witam
dzięki za dobre opinie , avke szukałem dość długo aby miała wszystko, bo jak kupować to najlepsze egzemblaże, zapłacisz troche więcej , ale przy podstawowej wersji to pużniej dobierasz navi, system głośnomuwiący do telefonu i wiele innych bajerów i cena rośnie i rośnia , pużniej przy sprzedaży robi się problem , bo cena jest zbyt niska podstawowej wersji . pozdrawiam
sory ze tak długo nie odpisywałem .
kilka słów do vipelmoo = spalanie 100% miasto -ok.11-13litrów, jazda do pracy ok.10 km w jedną strone, trasa- ok 10litrów przy b.cięzkiej nodze 160/200km/g, a tak spokojnie to 8l,
nie jest to mało ale też nie za dużo za taki komfort, zastanawiam się czy zainstalować lpg ,ale jeszcze sie zastanawiam???
lpg=kat dla silników Ave. Nie znosza one gazu, chociaż zdarza się że pracują na nim całkiem sprawnie (ale w większości są to modele T22)T25 i nowsze nie lubią gazuu Ja bym nie zakładał
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
masz racje że nie lubią gazu, a druga sprawa to ,że ma bezpośredni wtrysk i z gazu nici. Dla avki jeszcze nie wyprodukowano instalacji detykowanych do tych silników, a jak już się pokażą to będą k.... droge.
[ Dodano: 2010-12-27, 22:19 ]
witam
z przykroscią musze sprzedac moją slicznotke bo dostałem służbowe auto i szkodz aby stało w garażu. 2 auta na podwórku to troche za tłoczno. Moja avka jest w 1000% sprana bez żadnych wad, nic nie stuka ,nic nie puka aż mi żal ją sprzedać ale musze , cóż takie życie , jak ktoś jest chętny zobaczyć to zapreszam . Kontakt do mnie 698610742. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum