Wysłany: 2013-04-29, 20:55 [Avensis T25] Toyota Avensis 2.0 116KM D4D
Witam serdecznie wszystkich użytkowników Avensisa
Po dłuuuuuugich poszukiwaniach autka w końcu się go doczekałem.
W zamiarach było Volvo V50, z faktu, że wcześniej jeździłem V40-tką, którą bardzo sobie chwaliłem. Było to auto niezawodne, kompletnie bezoobsługowe (oczywiście poza wymianami olejowymi i innymi rzeczami związanymi z codziennym użytkowaniem).
Tak czy inaczej nie znalazłem godnego uwagi Volvo V50, a szukałem na prawdę długo, bo aż 3 miesiące. Wszystkie tragedia.
Toyotkę Avensis kupiłem dokładnie tydzień temu. Mam nadzieję, że sprawi mi wiele przyjemności w codziennym użytkowaniu.
Jest to rocznik 2003, z silnikiem 2.0 116KM D4D.
Przebieg 190 000km, potwierdzony. Osobiście pofatygowałem się do serwisu.
Poniżej wyposażenie:
- 7 poduszek powietrznych
- klimatyzacja automatyczna 2 strefowa
- podgrzewanie foteli
- sensor deszczu
- lusterko fotochromatyczne
- tempomat
- elektryczne szyby x 4
- elektryczne podgrzewane lusterka
- sterowanie w kierownicy radiem
- podgrzewanie wycieraczek
- roleta tylnej szyby
- radio CD+kaseta
Pewnie wiele tych udogodnień to standard w Avensisie, ale dla mnie to coś nowego, bo w poprzednim autku większości z tych rzeczy nie było.
Ps. przepraszam za jakość zdjęć, ale robiłem je telefonem.
Proszę używać prawidłowego nazewnictwa tematów oraz predefiniowanych tagów (0x4B25A)
Twój telefon robi fantastyczne zdjęcia
Gratuluję zakupu, sam też od niedawna jestem posiadaczem podobnej, tylko w kombi. Ciekaw jestem ile zapłaciłes. Życzę zadowolenia i bezawaryjnej jazdy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum