Wysłany: 2010-01-31, 11:47 [Avensis T25] Avensis 1.8 benzyna w sedanie.
Marka/model: Toyota Avensis
Rok produkcji: 12/2005
Pojemność silnika: 1.8 benzyna
Moc: 129KM
Przebieg: ok. 75 tys.
Wyposażenie:9x aribag,4x elektryczne szyby,podgrzewane i elektryczne szyby,wspomaganie kierownicy,welurowa tapicerka,czujnik deszczu,komputer pokładowy,TRC+VSC+BA,ABS,EBD,kierownica i gałka zmiany biegów skórzana,kierownica z możliwością sterowania radiem,radio CD,centralny zamek,automatyczna i dwustrefowa klimatyzacja,czujnik parkowania z tyłu.
Toyota została kupiona w salonie i cały czas jest serwisowana. Praktycznie nic się nie zmieniło do dzisiaj. Postaram się zrobić nowe zdjęcia i pokazać ją jak wygląda obecnie.
no ładna ładna ja tez mam aki kolorek i taki sam silnik do konca nie jestem przekonany co do skóry na kierownicy i gałki zmiany biegów ale może takie wersje też wychodziły co do reszty praktycznie to samo co u mnie tylko ja mam klimkę a nie climatronik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum