Wysłany: 2013-06-14, 17:37 [Avensis T22] tlumniki,wydechy "od poczatku do konca&qu
Witajcie towarzysze obywatele!, ...koledzy z Avensis klub...
Musze w jakos na tygodniach wymienic sobie caly wydech, praktycznie od silnika az po tlumniki koncowe... Mam to was pytanie, czy znacie jakas dobra firme, ktora oferuje sportowe tlumniki i wydechy do avki t22 1.6vvt 2000r liftback? I czy wogole oplaca sie pod wzgledem technicznym inwestowac w taki sprzecik, czy lepiej juz kupic normaly?
Bawil sie juz ktos w takie akcje? Co sadzicie wogole o mojej wizji? ;>
hehe, nie chce sportowego wozu ;p ale wlasnie mi wpadl taki pomysl i chcialem sie poradzic ludzi co napewno wiecej wiedza o motoryzacji niz ja to skoro Schwefel, odradzasz takie zabawy to moglbys mi podac link do jakies dobrej formy ktora oferuje takie "zwykle" uklady wydechowe? bo u mnie troche to ciezsza sprawa, bo mieszka poza Polka i tu nie ma takiego wyboru jak w Polsce...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum