Wysłany: 2009-12-31, 15:15 [Avensis T25] Proszę o poradę!!!Chcę kupić!!
Proszę o poradę fachowców z tej branży w sprawie kupna toyoty Avensis SILNIK D4D 126KM rok 2008.Głównie chodzi mi o filtr cząstek stałych ,czy toyota poradziła sobie z nim w tych rocznikach z tego co wiem to chyba juz jest D-CAT robiony unas ale czy jest bezproblemowy?Jak długo nanim można jeździć od nowości?
I tak ogónie naco zwrócić uwagę w tych rocznikach ,niewiem czy z leflektorami sie uporali już czy dalej nie,noi pewnie sprzęgło no ale nato niema rady.
Czy coś jeszcze jest bardzo awaryjnego w tych dieslach?
Podłącze się pod temat . Czy w Toyocie T27 2.0 d4d jest filtr cząstek stałych i kolo dwu masowe. Sprzedawca w salonie mówił , że w tym modelu nie ma tych rzeczy . A teraz w większości diesli montują te dwie rzeczy. Pozdrawiam.
Nie wiem czy jest filtr cząsteczek stałych, ale czytałem na internecie, że jeśli jest, to firmy, które potrafią zmieniać oprogeamowanie w komuterach potrafią też wyłączyć taki filtr w sofcie.
A koło dwumasowe jest, tylko ponoć jest nieco poprawione i sprzęgło też.
A, co do reflektorów to muszą się wypowiedzieć u rzytkownicy ave po lifcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum