ogolnie oponki Firestone TZ300 nie sa zlymi oponami.
Sam osobiscie jezdze juz drugi sezon na TOYO PROXES 4.
w skali 1-6 daje im 5-.
Dobre trzymanie w szybkich zakretach, dobre odprowadzanie wody
na mokrych drogach.
Oponki warte ponownego zakupu.
Z racji tego ze idzie wiosna czeka mnie zakup opon letnich widze ze ten temat troszke ucichl, w zwiazku z tym mam pytanie jakie polecacie opony do Avensis T25 kombi nie bede zakladal nowego tematu do modelu T25 bo to nie ma sensu dla tego pytam tutaj.
Proszę o wasze zdanie i opinie...
Od lat eksploatuję latem i zimą Yokohamy, używałam różniste, ale te są idealne, może są nieco szumiące, lecz trakcyjnie bez zarzutu - szczególnie na deszczu i śniegu.
Też posiadam D-4D T25 Wagon, i czuję się w tych kapciach bardzo bezpiecznie.
jak kupowałem do astry to też je chciałem, ale nie mogłem nigdzie dostać :/ ostatecznie kupiłem Uniroyal rainsport 2- bardzo dobrze mi się na nich jeździ, świetne na mokrej nawierzchni! jednak musisz wiedzieć, że jodełka lubi szumieć w poprzednim avensisie jeździliśmy na Michelin Primacy HP i nie byłem z nim za bardzo zadowolony... na mokrym masakra
witam serdecznie ja kupiłem oponki firmy NOKIAN http://sklep.impolex.com....rge.php?id=1806 JESZCZE NIE JEZDZIŁEM NA NICH ALE KOLEGA MA 2 SEZON I BARDZO SOBIE CHWALI JA SIE Z WAMI PODZIELE OPINIA JAK ZAŁOZE ZA PARE DZIONKÓW POZDRAWIAM
Kolego ja kupiłem oponki: 205/55/16 BARUM BRAVOURIS 2. Jestem w 100% zadowolony. Opona cicha, super przyczepność na suchym i mokrym. Naprawdę ploecam jak ktoś chce kupić sobie super opony i nie drogo 220 zł/szt.
_________________ Jeśli Ci pomogłem to klikaj "pomógł" - tak niewiele za tak wiele
Kolego ja kupiłem oponki: 205/55/16 BARUM BRAVOURIS 2. Jestem w 100% zadowolony. Opona cicha, super przyczepność na suchym i mokrym. Naprawdę ploecam jak ktoś chce kupić sobie super opony i nie drogo 220 zł/szt.
Witam, ja mia lem w/w oponki w zeszłym roku na osi przedniej (bo się Continental trochę zjeździł) i mam zastrzeżenie co do hamowania z dużych prędkości. Wg mnie - fatalne zachowanie opon. Poza tym - ok.
_________________ BeTe (T25 2.0 D4D Wagon Maroon Mica)
do t22 na lato mam Michelin Energy Saver i nie narzekam ale nie wiem czy nie wolałbym goodyear eagle f1. Do t25 natomiast mam Dunlop Sp Sport Maxx (z indeksem ZR ) i jestem baaaardzo zadowolony
Witam, ja mia lem w/w oponki w zeszłym roku na osi przedniej (bo się Continental trochę zjeździł) i mam zastrzeżenie co do hamowania z dużych prędkości. Wg mnie - fatalne zachowanie opon. Poza tym - ok.[/quote]
SKORO TAK MÓWISZ TO MUSZĘ TO SPRAWDZIĆ DLA BEZPIECZEŃSTWA. CHOĆ WYHAMOWANIE ZE 100KM/H PRAKTYCZNIE DO 0KM/H BYŁO IDEALNE JAK MI WYJECHAŁ KOLEŚ AUTOBUSEM MZK.
_________________ Jeśli Ci pomogłem to klikaj "pomógł" - tak niewiele za tak wiele
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum