Wysłany: 2012-11-02, 09:02 [Avensis T25] proszę o pomoc !!!!
witam mam na imię Piotr avensis 1.6 sedan moje pytanie nie mogę znależ nigdzie konkretnej nazwy mojego auta rok 2003 1.6 sedan t25 pojemność silnika 1598 dopuszczalna masa 1820 kg ale niewiem czy to terra czy jak tam się fachowo mówi proszę o pomoc pozdrawiam
witaj tak klima na pokrętło a czy to dobre autko jak sądzicie kupiłem żonie na prezent czy 1. nie za slaby silnik jak na to auto pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Piotr
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan Pomógł: 15 razy Wiek: 52 Dołączył: 05 Lis 2010 Posty: 343 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-12-13, 11:39
Zatem raczej wersja Terra.
No jak juz kupiłeś to co Ci mam napisać ? Nie mów tylko żonie, że są wersje znacznie lepiej wyposażone i z mocniejszymi motorami. Wmów jej, że to najlepsza wersja i najsilniejszy silnik
Jak kupiłeś pewny i sprawdozny samochód to na pewno to lepszy wybór niż zajechany bity ale np w wersji SOL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum