Rano jak odpalam szarpie przy dawaniu gazu nie jest to mocne szarpanie ale denerwujace... rozgrzeje sie i wszystko jest ok natomiast dzis mi zgasla 2 razy podczas jazdy zrzucilem na luz i zgasla... Co to moze byc Panowie :(
no wlasnie od tego zaczne, wymienie swiece i zobaczymy :( podepne go jeszcze do kompa zobaczymy co tam sie dzieje. Kurcze 70 tys przelotu i co mu sie zaczyna dolegac chodz w sumie okaze sie co to bo moze byc to jakas pierdola...
[ Dodano: 2010-03-12, 18:06 ]
Juz wiem co mojej avce dolega... padł przepływomierz... Niestety koszt okolo 600 zl nowy ale nie obyloby sie bez podlaczenia do komputera :(
[ Dodano: 2010-03-15, 12:56 ]
Mam prosbe czy moglby mi ktos sprawdzic jaki powinien byc przeplywomierz zalozony w moim silniku? cos mi sie wydaje ze ktos juz go zmienial i zaloazyl inny. teraz mam zalozony 22204-0J010? silnik 2.0 D4 VVti.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum