Wysłany: 2010-02-24, 18:38 [Avensis T25] Dziwne odgłosy ze strony silnika powyżej 300
Witam serdecznie! Mam prośbę o pomoc. Moja Avka rok. prod. 2005 D-4D ma przejechane 123 tysiące kilometrów. Jest po przeglądzie i komputery nie wykazały żadnych błędów. Jednak dzisiaj na rozgrzanym silniku przy obrotach powyżej 3000 pojawiły się dziwne odgłosy jakby coś ocierało i to dochodziło od strony jakby silinika. Czy może wiecie czego to może być przyczyna? Takie "ocieranie" pojawiło chyba trzykrotnie po czym wszytsko wróciło do normy. Co powiniem zrobić? Z góry dziękuje za pomoc.
jak juz sie nie ma tych odgłosów to nie wiem czym dojdziesz do tego co to było. pewnie dowiesz się jak juz cos się stanie.
bo jak juz sam nie wiesz gzie tego szykać to napewno jak uchlo to nikt tego ci nie powie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum