Prosze mi powiedziec Toyota Avensis Wagon 2003r czy do niej pasuja dysze z Yarisa albo Corolli?Na oko widac,ze to te same dysze ale czy rozmiar jest taki sam?
Zatkaly mi sie dysze i sa do wymiany a nowe kosztuje klo 200zl w ASO.Nie da sie zbytnio dopasowac do nich zamiennikow wiec musze kupic uzywane,ale ciezko znalesc grrr
Czy ktos zna kogos kto ma Toyote Corolle od 2003 roku w gore?Chcialbym zeby ktos zmierzyl szerokosc i dlugosc tej przekletej dyszy spryskiwacza przedniej szyby...
tak jak kolega wyżej wspomniał pasują po małej przeróbce dysze od cytrynki C3, mają te zalete ze są one MGŁOWE i ladnie szybe spryskują.... można tez kupić uniwersalne mgłowe, dam ci nawet adres stronki ;-
spróbuj je kolego odetkać najpiew namocz w wodzie utlenionej ona zozpuszcza osady pozostale po wodzie ipodobne a potem igła lekarska nr.8 (zielona) sprubuj odetkać
Wysłany: 2010-10-06, 21:02
Ja je musze wymienic poniewaz uszczelka pod tym lepkiem jest rozerwana po drugie musialem rozerwac ten lepek zeby wyciagnac resztki plasitku i jak skleilem to czasami "lanie" sie zawiesza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum