Wysłany: 2013-12-12, 14:46 [Avensis T25] mały dodatkowy kluczyk
Witam,
Ostatnio robiłem porządki w dokumentach od "Avki" , kiedy przeglądałem zapasowe kluczyki przypomniało mi się że jest do nich dołączony mały srebrny kluczyk z logo przypominającym logo Toyoty.
Nie znalazłem zastosowania tego kluczyka w aucie. Szukałem na forum ale nie znalazłem podobnego problemu (mogłem też przeoczyć... )
Macie też takie kluczyki w swoich kompletach kluczyków do auta? Do czego one tak właściwie służą?
możliwe żeby był od jakiegoś dodatkowego wyposażenia? mam np alarm zakładany w dniu kupna z salonu... ale na pewno nie jest to kluczyk od syreny bo tam nie pasuje...
Alarm możesz mieć kupiony w dniu zakupu auta ale poprzedni wlasciciel mógł wymieniać w nim syrene bo np. padła w niej bateria i to może być kluczyk od tej starej syreny
Na bank nie jest to twórczość poprzedniego właściciela, mam identyczny kluczyk, u mnie służy do syreny, więc skoro u Ciebie nie, to coś z alarmem było kombinowane. Jak wspomniał Talrep- być może ktoś wymieniał baterie razem z syreną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum