Nie kupuj MaxGear (MG) to jest najtańsze co Chinole robią. Żeby nie skłamać to tak około od 10 lat na łożyska CX nie miałem reklamacji w różnych markach samochodów. TOPRAN jak znajdziesz to albo wytrzyma albo nie. Rouville (jeśli dobrze napisałem) jest bardzo dobry. A t22 nie różni się definitywnie od t25? Jestem świeży jeśli chodzi o toyoty, bo wcześniej miałem opla Opla do kotła
_________________ Z idiotami się nie dyskutuje. Najpierw sprowadzą Cię do swojego poziomu, a następnie pokonają doświadczeniem.
Witam wszystkich. Jestem własnie po wymianie łożyska z piastą w T25. Cenowo jest rózne, ja naprawiałem w Kołobrzegu i jest o 400 zł taniej niz w w-wa. Wymienić samego łożyska sie nie da ,tylko całość z piastą. NIE DA RADY W T25!!!!!
Pozdrawiam
_________________ Jeśli Ci pomogłem to klikaj "pomógł" - tak niewiele za tak wiele
dokładnie w T25 nie da rady... rozmawiałem kiedyś z mechanikiem jakie to są koszty, to powiedział że około 600zł z robotą (jaką markę miał na myśli to nie wiem, bo to rozmowa teoretyczna była)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum