Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 benzyna
Rok: 2006
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2017-01-06, 13:56
a do 2.0 vvti z 2006 warto założyć instalację ? jeżeli tak to co najbardziej polecacie, czy lepiej sobie darować. Śmiga ok 2500 km miesięcznie po stolicy.
Pzdr.
_________________ Avensis is the best and fuck the rest
Avensis T25 1,8 2003r. Stag 300Plus na wtryskach Hana, założona lubryfikacja. Praiwe 100 tys już zrobione i póki co zero problemów.Spalanie od 8 do 12 L/100 km w zależości jak mam cięzką nogę POLCEAM
Ja mam w drugim aucie Kit Albę od BRC i powiem Ci, że też się sprawdza bez zarzutu. Z tego co wiem to mają oni żywotne instalacje. Ogólnie najważniejsze co to dobry montaż, kalibracja i regularny serwis. Jak się dba to zrobi się dużo km. Co zamierzasz gazować?
Typ: Inne
Silnik: 1.9 diesel
Rok: 2003
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2017-03-08, 21:05
Darol a co to masz za samochód??
Bo ja planuje zagazować focusa żony aby mogła troszkę taniej jeździć. Silnik tam jest 1,6 i z tego co się orientowałem to dobrze współpracuje z instalacjami BRC.
Darol a co to masz za samochód??
Bo ja planuje zagazować focusa żony aby mogła troszkę taniej jeździć. Silnik tam jest 1,6 i z tego co się orientowałem to dobrze współpracuje z instalacjami BRC.
Auto to Peugeot 307 w hatchbacku i również mogę Ci powiedzieć, że silniczek 1.6. Chyba masz rację, bo też jestem zdania, że 1,6 to jedne z lepszych silników do lpg. Masz już gazownika? co do regulacji i serwisu to drogie koszty nie są więc nie masz czym się martwić. Ja jestem zadowolony z lpg, spokojnie możesz gazować:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum