Witam
Dziś przypadkiem byłem w MM i w promocji było nowe radio JVC KW AVX-820 w cenie 1500zł.
Kupiłem odrazu bo moim zdaniem cena super jak za ten sprzęt.
No i tak zabrałem się za montaż,ale muszę znaleźć ramkę 2DIN z Allegro oraz zrobić sterowanie z kierownicy może jakieś sugestie?
I naszła mnie chęć na wymianę głośników.Mam na oku Hertz tylko pytanie do Was czy warto i czy brzmienie dużo się poprawi?
Na dobrym sprzęcie grającym (czyt. radiu) nie poczujesz zbyt dużej roznicy na seryjnych głośnikach, bez wzmaki itd. Jeśli wymienisz głośniki na markowe , ja polecałbym coś ze stajni Harmana, tudzież Denona, jeśli zależy Ci na zdecydowanej poprawie dźwięku to najlepiej oddać to w ręce profesjonalistów z kliniki dźwięku. Powiesz im ile chcesz przeznaczyć na dźwięk i oni dadzą Ci to co mogą dac najlepsze + z profesjonalnym montaże, wygłuszeniem itd
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Generalnie jest roznica (ramka czarna, ori radio szare/srerbne) ale widziałem jak ktos bawil sie lakierem w spray'u i dobrał tak kolor ze ramka wygląda jak fabryka. Mi to nie przeszkadza wogle.
Panowie - proszę o radę
Mam problem z głosnikami w drzwiach pasażera tj. jak otworzę szybę i pojazd wpadnie na jskieś nierówności to te głosniki jakby się odłączały - zamierają (inne działają w tym momencie idelanie)
Przy zamknietej szybie problem ten jest sporadycznie (lae także sie pojawia)
Dodam, że sprawdzałem kabelki na drzwiach i jest OKi, styki także.... :?:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum