gawrys, Dokładnie właśnie tak zrobiłem. A wybór mi się ułatwił, bo dzwonie do Ery a babka mi mówi, że ani LG ani Samsunga już nie ma w ofercie, gdyż telefony się tak szybko rozeszły, że wyprzedali przeznaczona dla Ery liczbę, więc został tylko iPhone :lol:
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
A ja kilka dni temu wybrałem Nokie E66, poniewaz nie lubie dotykowych.
Ma wi fi, wbudowany GPS, zainstalowałem garmina, mam nawigację nie korzystającą z GPRSa i jestem happy
_________________ Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Avensisklub.PL. Ps: Polecam: iParts.pl
iPhone spisuje się doskonale, aczkolwiek nie mogę go odblokować czytaj zrobić mu Jailbreak. I ma 1 bardzo kiepską sprawę obudowa strasznie lubi odciski palców i gdzie bym nie dotknął tam je widać
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
zależy od upodobań i potrzeb. Pytanie "jaki telefon mam kupić?" trzeba zadać sobie...
Czego wymagasz i ile masz kasy...
Polecam HTC HD2 - mam i nie narzekam - mam wszystko przy sobie, możliwości zabijają, będąc w delegacji nie muszę zabierać laptopa tylko po to żeby odebrać pocztę. Moje biuro jeździ ze mną... a wolnej chwili film obejrzysz i muzyki posłuchasz, zrobisz fajną fotkę, a jak zabłądzisz to Auto MApa na wyświetlaczu 4,3 zaprowadzi Cię do domu nawet przy 5 promilach bez okularów ))
i nawet da radę zadzwonić i wysłać smska
a następny będzie http://www.youtube.com/watch?v=oG3tLxEQEdg ))) projektant jest bardzo miłym gościem i wspomaga informacjami ))
Pozdrówki
Rafał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum