Problem dotyczy jak w temacie tylnego prawego koła.Otóż gdy jeżdżę po płaskiej drodze żadnego stuku nie ma, jeśli trafię na jakąś studzienkę w mieście( oj pełno tego), bądź dziurę(zdarza się) to słyszę tylko z tego właśnie koła dziwny stukot chwilowy, taki głuchy.
Macie jakieś pomysły? co to może być? czy poprostu wjechać na stacje diagnostyczna na szarpaki i wszystko będzie jasne? miał ktoś taki przypadek jak ja?
_________________ TOYOTA AVENSIS POCZUCIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI
U mnie również z tyłu po prawej stronie słychać ten dziwny dzwięk. Dodam jeszcze że jak jest gorąco to nie słychac tego stukania a jak jest zimno to stukanie się pojawiam Ciekawe
Dzwoniłem właśnie do mechanika i jestem na ta operację umówiony ja jutro.
Gumy oryginalne Toyoty 30zł za sztukę Razem 2 sztuki daje koszt 60zł
Pozdrawiam.
Więc są to Gumy drążka stabilizatora na tył są one przecięte. Mam założone oryginały.
Koszt jednej gumy to u mojego mechanika 33zł za sztukę.(wymienione 2 sztuki)
Pozdrawiam
a ja właśnie sie przymierzam do założenia drugiej gumy (jedną założyłem 3 tygodnie temu)
kupiłem zamienniki po 22 zeta sztuka
a może dasz radę załatwić nam inne części po zniżkach?
Czy ten zamiennik to yamato?
Po zniżkach mógłbym coś załatwić, tylko rożnie to bywa bo mało mam czasu a czas realizacji takich części by mógł się odbywać tylko na 1 i może 2 zmianach w pracy, plus koszty przesyłek to nie wiem czy nie wyjdziesz na tym tak samo jak zakupisz w jakiejś hurtowni czy też sklepie.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum