Wysłany: 2010-07-03, 18:44 [Avensis T25] 2.2 D-Cat T180 BLACK ECLIPSE
Witam,
Ponizej moja Avka, mam ja od 10 dni. Poki co nic nie jest w stanie zapsuc mi dobrego samopoczucia, nawet kosmiczne zuzycie paliwa, no ale 180 kucy lubi proso ))
Ostatnio zmieniony przez Zalewa 2010-07-03, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
Kosmiczne jak na moje wyobrazenia o Dieslu. Oczywiscie spodziawalem sie takich osiagow, ale jak to zwykle mialem nadzieje ze moze bedzie mniej hehe. Tak czy inaczej jest COOL.
A to 6.5 l/100 to chyba na trasie, choc i tak nie bardzo moge w to uwierzyc.
Kosmiczne jak na moje wyobrazenia o Dieslu. Oczywiscie spodziawalem sie takich osiagow, ale jak to zwykle mialem nadzieje ze moze bedzie mniej hehe. Tak czy inaczej jest COOL.
A to 6.5 l/100 to chyba na trasie, choc i tak nie bardzo moge w to uwierzyc.
To Cię roszczaruję kolego. Trasa MK- Polska, autostrady, 130km/h - komputer pokazał mi właśnie 6,5l/100km i tak mniej więcej mi z obliczeń też wyszło. Czyli auto potrafi być w miarę oszczędne przy emeryckiej jeździe
viper79, dokładnie miałem okazję jeździć taką i testowałem ją zarówno z pedałem w podłodze jak i na oszczędność i 6.5l to jest ekstra wynik jak na 1500kg żelastwa oraz 180KM
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Ja też byłem bardzo zdziwiony, ale jak mówię jechałem prawie cały czas do 130km/h i na tempomacie gdzie silnik miał raptem 2100 obrotów. W PL na A2 zacząłem miejscami deptać i już o takim spalaniu nie było mowy.
Tak wlasnie sobie pomyslalem o tempomacie, ze to bardzo fajna rzecz i nawet co nieco go juz testowajem, ale z wyjatkiem A5 to same ronda, ale chociaz wiem ze dziala
No tak czy inaczej tez sprawdze w trasie MK-Krakow-MK, z tym ze znajac siebie dlugo na autostradzie z ustawionym 130 km/h nie wytrzymam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum