Witam. Założyłem gaz w mojej avensis przy około 200k, do tej pory było wszystko w porządku bez żadnych zastrzeżeń. Od około 2000 km po założeniu gazu przy jeździe 100km/h po włączeniu tempomatu pojawił się błąd P0420 kolega mechanik doradziła żeby założyć emulator więc założyliśmy. Poza błędem nic niepokojącego nie było w czasie jazdy. Był spokój przez chwilę i nagle pojawił się inny błąd P0171 i tutaj już jakieś problemy zaczęły sie pojawiać w postaci szarpania przy ruszaniu z pierwszego biegu i przy wchodzeniu na obroty na 2,3,4 biegu przy około 2,5-3 obrotów chwila zastanowienia na dosłownie 1s takie delikatne zadławienie, błąd wywala średnio co 20-30 km po usunięciu. Wyczyściłem przepustnicę bo była trochę zajechana. Jestem na chwilę obecną bezradny. Nie wiem czy to wina gazu czy też nie ale proszę może ktoś pomoże. Z góry dzięki i pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum