witam
jestem młodym klubowiczem i chciełbym się dowiedzieć czy w trójmieście organizowane są jakieś zloty np. na bulwarze lub gdzieś w pobliżu, jeśli tak to kiedy i gdzie :?: pozdrawiam
Witam , jestem nowy ale pierwsze co to pozwolilem sobie tutaj napissac i dowiedziec sie czy sa jakies osoby chetne na spota??
[ Dodano: 2010-09-23, 13:57 ]
Witam ,
W Najblizsza Niedziele ( 26 wrzesnia ) odbedzie się spot/zlot Celica- Team , na lotnisku pod Orneta ( powiat lidzbarski woj. Warmińsko-Mazurskie ). Przyjada tam ekipy z pomorza i Warmii.
Jest okazja zeby sprawdzic swoje mozliwosci , i podpatrzec innych . Ci co chca poszaleć w bezpiecznym miejscu , pościgać sie legalnie, wystartowac w innych konkurecjach ( stworzonych nawet przez samego siebie ) , pogadac wsrod Toyotkowców w duzym gronie , dowiedziec sie na temat tych aut czegos wiecej albo samemu podzielic sie cennymi informacjami to jest OKAZJA na tym wlaśnie spocie .
Dodatkowo w planie jest GRILL , także jak ktos będzie chciał cos zjesc to niech wezmie cos na grilla.
Na lotnisku spotykamy się o godzinie 13:00
Trojmiasto i okolice spotyka sie w gdańsku pod hala Olivia o godzinie 11:30 - 12:00
Dla tych co nie zdaza i planuja przyjechac pozniej zalaczam mapke…
Wrazie jakichkolwiek pytan kontaktować się z MŁodY’m lub wiecej info uzyskacie na www.celica-team.com
Zapraszamy wszystkich posiadaczy Toyoty Avensis ! ! :auto:
Witam wszystkich z 3CITY. Zadowolony z nowego zakupu mojej AVE T25 chętnie nawiąże kontakt z klubowiczami na terenie trójmiasta celem wymiany doświadczeń technicznych. Pozdrawiam
BYKU80, Witam Cie i gratuluje zakupu
Osobiscie nie mam AVki ale tez Toyote Avensisy rowniez mi sie podobaja i moze w przyszlosci zakupie T25.
No ale do konkretow... pisze rowniez m.in. zeby zaprosic Ciebie i reszte AVENSISOMANIAKOW na ogolnego spocika Toyotek , ktory odbedzie sie ....
15 grudnia ( sroda ) o godzinie 19 : 00 w Gdyni na koncu SKWERKU ( przy Oceanarium Gdynskim ) .
Witam wszystko fajnie tylko szkoda, ze jutro wyjeżdżam na tydzień poza 3CITY :(( moge jedynie wspierać duchowo i czekać na kolejne spotkanie Pozdrawiam.
Witam, organizujemy razem z chlopakami z forum avensis spot w Gdansku 10 grudnia (sobota) o godz 12.00 na parkingu przed deptakiem na molo w Gdansku Brzeznie. Jesli jestescie chetni to zapraszam.
Najbliższy spot Avensis odbędzie się dzisiaj tj ( 19-06-2015 ) o godzinie 20 na parkingu przy molo w Gdańsku Brzeźnie.
Po aktualne info zapraszam do grupy na facebooku Pomeranian Syndicate of Avensis Drivers oraz na profil Toyota 3M
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum